Forum

Det är bara mer irriterat och frustrerat när ingen på Aftonbladet svarar på varför alla priser tagits bort!
Ni fortsätter lägga ut spel så aktiva är ni men svara när folk frågar er frågor!??


Håller helt med. Ställt frågan på både mail och här men svaren uteblir. Total bojkott är det som gäller om inga priser delas ut och man ska betala för att delta!

Det är tydligen swush man mailar till via den här sidan så där hamnar man fel. Skrev till aftonbladet i supporten i fredags där de inte visste varför inga priser ska delas ut, de skulle återkomma på Mail när de visste så allt är väldigt oklart. Värdelöst att de ej kan gå ut med info.

Hade helt missat att de slutat med priser innan jag läste här på forumet. Riktigt grisigt av dem. I synnerhet på Allsvenskan manager där det finns en sidorubrik som heter ”Priser”, tog för givet att det var Iphones som tidigare.

Ännu värre är det att man först lovade priser i motor manager. Man marknadsförde spelet med priser, man startade spelet med priser men efter halva spelets gång har man bestämt sig för att ta bort alla priser.

Expressen är nu informerade om Aftonbladets agerande gällande att de vägrar betala ut priser till spelet motor manager. Detta trots att de tidigare sagt och marknadsfört att de ska göra det.