Forum

Kommer det nya utseendet se ut såhär med svart o gult eller kommer de bli som vanligt snart? Varför kan man inte se omgångens matcher i allsvenskan, under sitt egna lag???


Håller med! En otrolig försämring!

Verkar ju inte vara någon som läser detta. Ser inte några svar eller kommentarer från admin. Bara de får sina pengar är de väl nöjda. DESSUTOM har de väl betalat en STOR summa för denna fräscha (spyr) uppgradering - och de skulle väl känna att det är ett nederlag att byta tillbaka till ursprunget....

De kan ju enkelt nog bara göra en omröstning så får de svaret (de inte vill ha).

Jag tycker personligen att den nya sidan är så irriterande att jag inte ens vill fortsätta spela här - vem fan har en svart hemsida - nämn NÅGON???

Asså sämre kan de väl ändå inte bli om dom försöker med en ändring igen, jag håller med, en omröstning om hur den nya looken ska se ut.
Jag kommer defenetivt inte spela något mer efter VM. Det finns andra ställen där allsvenskan och premier league är gratis samt bättre och större priser.
Varför jag har hållt på att betala 69kr är för att mina vänner spelar men dom har oxå tröttnat på nya utseéndet så till hösten blir det inget mer premier league på denna sajt... tråkigt men så får det bli...