Forum

Med över 21.000 lag i nuläget (och det lär bli ytterligare lag) så kan man tycka att Prislistan borde "uppdateras" - tex priser till de 50, eller 100, första platserna. Är detta något Ni tittar på Aftonbladet?

Ps: Tack för en kul och intressant tävling!

BBHUKUGVY,¨4 380Topp 10%Topp 1%GuldpokalTopp 1%Topp 10%Topp 10%Topp 10%
AGUEROOOOOOOOOO

Håller med till 100%. De får in närmre 2 miljoner kronor för detta och har 10 sponsrade vinster.. Riktigt dåligt. Hur svårt kan det vara att lägga in 50 vm-bollar och lite presentkort här och var?

Håller med också mer priser tack

Selemba skrev: "50 vm-bollar och lite presentkort här och var".

Håller jag givetvis med om. De första 10 platserna borde vara "riktiga priser", precis som det är nu, och de 50, eller hundra övriga platserna, skulle kunna "innehålla" det Selemba räknade upp.

Jag antar att Aftonbladet tittar på det här i detta nu - och att det kanske händer någonting snart på denna front, innan tävlingen sätter igång. Det skulle iallafall inte överraska mig speciellt mycket om Aftonbladet kommer visa sin uppskattning över det stora antalet anmälda lag. Att det snart är 30.000 lag med måste ha överraskat tävlingsledningen mycket positivt.

Ser fram emot tävlingen! :)

rattvisaatalla4 435Topp 10%Topp 10%Topp 10%Topp 10%Topp 10%Topp 10%Topp 10%Topp 1%Topp 1%
Regerande Mästare!!

Aftonbladet har aldrig brytt sig om priser här, alltid varit helt värdelöst. Man måste nästan starta egna ligor och ha priser internt för att det ska bli roligare.. Men hoppas kan man ju. Att de cashar något så enormt utan att ge tillbaka till de som tävlar är ganska värdelöst. Visst, topp 10 priserna är helt fantastiska. Men de är garanterat sponsrade och kostar Aftonbladet 0:-. Hoppas de visar lite uppskattning! Lite därför de andra tävlingarna, PL/La Liga/Bundesliga har så få spelare.. Man lägger 6-9 månader på det och 3-5 pers vinner något.

Oj, snart 32.000 lag!

Jag går nog snart in och tittar om prislistan har blivit uppdaterad...

BBHUKUGVY,¨4 380Topp 10%Topp 1%GuldpokalTopp 1%Topp 10%Topp 10%Topp 10%
AGUEROOOOOOOOOO

Sedan skulle man gärna få vara med i intervju eller liknande när man vinner en tävling, andra managers vill ju såklart ta del av vinnarnas briljanta taktiker och tips osv.

Som Selemba säger Kommunism blaskan har aldrig brytt sig om vad folk här eller övriga landet tycker,,, Dom är bara intresserade av att få ut sin propaganda,,, dom är ju så viktiga med sin etik o moral, Känns ganska märkligt med tanke på hemsidan o blaskan sprutar det ut reklam om spel o casino siter, Fast dom vet at det är ett jette spel beroende problem i Sverige.
Dom får in 4 milj här på detta ev. dom har 10 sponsrade priser.. :( SUCK.
Undrar hur dom agerat om någon annan spel site hade haft liknande upplägg.
Men svar får man alltid av blaskan om man kontaktar dom.... Alltid samma svar..... DET ÄR FRIVILLIGT ATT VARA MED.....

Det var ett jättebra initiativ av Aftonbladet att antalet priser tidigare utökades till 22:a plats!

Då var väl antalet anmälda lag i tävlingen drygt 30.000 lag, när det beslutet togs att utöka prislistan?
Borde inte antalet priser öka i proportion till antalet anmälda lag?

Det är nu ca 60.000 lag(!) och jag tror att många med mig börjar förvänta sig att Prislistan borde uppdateras ytterligare?

Att komma bland topp 22 när det nu är över 60.000 lag...

BBHUKUGVY,¨4 380Topp 10%Topp 1%GuldpokalTopp 1%Topp 10%Topp 10%Topp 10%
AGUEROOOOOOOOOO

Att komma bland topp 22 när det nu är över 66.000 lag - innebär att ett lag som delar i tävlingen alltså har...

~0,03 procents chans att komma bland de 22 bästa lagen!

Borde inte prislistan uppdateras igen?

BBHUKUGVY,¨4 380Topp 10%Topp 1%GuldpokalTopp 1%Topp 10%Topp 10%Topp 10%
AGUEROOOOOOOOOO

Priserna är ju verkligen inte i rimlig proportion. Riktigt pinsamt.

Jag håller med. Fler priser av mindre valör ger lite extra morot även om jag som är "gammal i gamet" nöjer mig med äran i våra interna ligor också. Men det är klart om jag kan få en liten belöning för ett bra taktiskt upplägg skall också få en rimlig chans till det. Så aftonbladet moderatorer.. Hoppas ni läser och korrar /uppdaterar pris-index.
Kul att vm är live nu. Kom igen Sverige!! :)

Ja præmierne er alt for få MEN i bliver nød til at skrive til Aftonbladet eller Swush direkte, det hjælper ikke herind i spillernes forum

Bennedbæk148 565Topp 1%Topp 10%PristagareTopp 1%Topp 1%Topp 1%Topp 10%PristagareTopp 1%Topp 10%Topp 10%Bronspokal
Kom så Danmark

Har skickat mail + skrivit på deras Facebook. Om fler gör det så kanske deras anställda vaknar. Rekommenderar alltså fler att göra detsamma. Utan oss, kunderna är dem ingenting. De borde alltså visa mer uppskattning mot oss.

Jag har skrivit till Aftonbladet på Facebook, men inte fått något svar tillbaka.

Jag håller med tidigare skribent som ovanför skrev: "~0,03 procents chans att komma bland de 22 bästa lagen!"

Tycker nog att priser till plats 50 (eller 100 bästa?) skulle kunna vara rimligt. Borde gynna Aftonbladet i längden om listan med priser gjordes större.

Rättelse

Jag skrev fel. Skulle ju givetvis stå:

Jag håller med om det orimliga som tidigare skribent ovanför skrev: "~0,03 procents chans att komma bland de 22 bästa lagen!"

Jag tycker första priset är fantastiskt uselt, finns många som deltar som inte har körkort eller någon som kan eller vill köra bilen åt en.

" Jag tycker första priset är fantastiskt uselt, finns många som deltar som inte har körkort eller någon som kan eller vill köra bilen åt en. "

Det kan jag hålla med om. Första-priset är ju helt klart en tydlig, och smart(?), form av reklam, som jag ser det. Men.. man får väl försöka se till att komma 2:a istället... ;)

Angående prislistan så har jag skickat en förfrågan till Aftonbladet Facebook , men har inte fått något svar tillbaka ännu.

Trots att tävlingen har börjat, så tycker jag att det skulle vara en fin gest av Aftonbladet/Sportbladet att förändra/uppdatera prislistan så att rimligheten att vinna något pris sätts i proportion till antalet deltagare.
Det, om något, skulle vara smart av Aftonbladet att göra. :)

BBHUKUGVY,¨4 380Topp 10%Topp 1%GuldpokalTopp 1%Topp 10%Topp 10%Topp 10%
AGUEROOOOOOOOOO

"Men.. man får väl försöka se till att komma 2:a istället... ;)"

Omöjligt att "försöka" komma 2a. Jag ser ironin men svarar ändå.

2010 låg jag 1a från start ända till kvarten då Brasilien åkte mot Nederländerna. Bytte Spelararna i Brasilien för jag hade 4 Spanjorer (Final vinst) och 4 Tyskar (Match om 3e plats vinst)
Slutade på 720e plats med enbart dem bytena på Brassarna , och torsken som Tyskarna fick mot Spanjackerna. Alltså dem enda bytena jag gjorde hela VM. Surt som satan.

Detta VM går sjukt illa då Suarez som var min kapten missa 3 och även Cavani och Silva missade ett par. Men det är lika bra. Dem får allt se över så där dåliga priser eller ha dubbla 1a priser.

Silix: Jag har spelar detta managerspelet sedan 92 alltså sedan starten av internetspelet. Sedan dem började på internet så gör dem som dem vill. Lyssnar sällan eller aldrig på oss.
Jag mailade Redaktören om dåliga betalningsalternativ (enbart kontokort).
Men dem svarade inte ens. Skulle dem införa flera betalningsalternativ än kontokort skulle MÅNGA fler kunna spela spelet och då skulle priserna kunna bli bättre.
Detta tjatet om dåliga priser har pågått sedan tidernas begynnelse.

Men att ha ett pris som kräver körkort är sjukt illa.

Konstigt uppbyggd mening: "managerspelet sedan 92 alltså sedan starten av internetspelet "
Ska vara så här: "managerspelet sedan 92, jag har alltså varit med sedan dem bytte från kuponger och tidning till internetbaserat"

Var oxå med i staren då man lämnade kupongerna på atg ombud,,, Då var det en bil som fösta pris, Tror det var 200 priser då, då fick dom inte in 1 milj ens nu får dom in 5 miljoner o ger ut 0 kr,,, Ren sponsring till priser... :(
Nä Kommunist blaskan har aldrig bryt sig, och kommer inte bry sig nu heller, Dom är helt enkelt inte intresserade av vad folk tycker, Dom vill bara få ut sin jävla smörja....

Malmö:
Ja skillnaden på då och nu är att den bilen kunde man sälja , om man inte hade körkort eller föräldrar med körkort om man vann den.

Sedan var det som du sa 200 priser ungefär. På den tiden var det häftiga priser ända ner till 100. Resten var ok (När man är tonåring/barn) också typ fotbollar och sådant.

Men dagens spelledning och redaktörer och reportrar tillhör internetgenerationen, allt ska vara gratis, det ser man på sponsorpriserna. Dem minns inte när man var tvungen att arbeta för att få något.

Som tur är så spelar jag spelet utan tanke på att vinna något. Jag tycker bara det ger en annan dimension till VM när man med spänning och adrenalin påslag kan följa andra lag än Sverige. (Speciellt när dem inte kvalat in)

En sak tycker jag att A-F ska ha , det är att dem ändrar prislistan med flera deltagande lag. Det är bra av dem.

Exempel på priser dem kan lägga till som inte är sponsorrelaterat.
Jag tycker dem borde lägga in gratis lag på kommande 1-5 tävlingar och 1 års prenumeration på Premium i prislistan.

Vi kan prata om dessa priserna hur mycket vi vill, dem lyssnar inte iallafall, det har dem inte gjort sedan Swush (eller vad dem heter) tog över....dem som hade spelet innan Swush var mycket bättre.