Forum

Är det en manuell inställning man behöver göra för att mörka sitt egna lag i den grupp man anslutit sig till (kan inte hitta någon sådan) eller presenteras samtliga lag i gruppen på första matchdagen?


Alla lag visas när första matchen börjar och transfern stängt.