Om siten

Idéen med Sportbladet Manager är ganska enkel. Vi har skapat ett webb-baserat spel som folk kan använda till att följa sin favoritsport och samtidigt njuta av gemenskapen med andra som gör detsamma. Lägg sedan till en massa intressanta funktioner som liveresultat, verktyg för att kommunicera med andra "managers" och sist men inte minst - ett nytt fantastiskt sätt för dig att följa dina favoritlag på.

Tävling

Du kan visa hur mycket bättre manager än dina vänner du är genom att starta en egen liga. Det handlar om att veta vilka spelare du ska köpa och sälja, vilka lag du ska satsa på, när du ska skryta och ibland, veta när du är slagen.

Grupper

Skapa grupper tilsammans med dina vänner. Dominera med dina taktiska kunskaper, briljera med din spelarkännedom och visa dem var skåpet ska stå. Fördelen med att ha en grupp tilsammans med dina vänner är att det är högre i tak. Var en god vinnare eller dålig förlorare! Det är bara ett spel och de tycker nog om dig för den du är imorgon oavsett vad.

Priser

Ja, priser. En duktig manager förtjänar belöning, och har du varit exceptionellt bra så kan du förvänta dig något extra.

Vad det handlar om är att vänner och kollegor kan uppleva framgångar och motgångar på varandras bekostnad, allt i en vänligt stämd atmosfär så klart. Du får till och med ut lite extra av att se din favoritsport, oavsett om det är i soffan, på arenan eller på sportpuben!

Vilka idrottsgrenar och ligor?

Valmöjligheterna av tillgängliga spel beror så klart på vad som spelas i världen just nu, eftersom våra spel effektivt avspeglar detta. Vår startsida har en lista över aktuella spel.